Acron d.o.o.

Papirnice Office&More spadajo, skupaj z galanterijami Bags&More, pod okrilje podjetja ACRON d.o.o. Podjetje je specializirano za področje prodaje šolskega, pisarniškega in darilnega programa, moške in ženske potovalne in modne galanterije ter promocijskih in poslovnih daril. Smo uradni zastopnik več kot 30 visokokakovostnih blagovnih znamk, ustvarjamo tudi lastne in distribuiramo številne druge blagovne znamke. Skupaj jih je več kot 150. Naše poslovalnice so strateško razporejene po celotni Sloveniji in trenutno imamo vrata odprta v več kot 70 poslovalnicah. Večina nudi celoten prodajni asortima, nekatere pa so specializirane galanterije ali papirnice. Naš zaščitni znak »&MORE« zgovorno priča o tem, da lahko tako v enih, kot v drugih najdete veliko več, kot opisuje ime samo.

Samo Lampret

Direktor 

Osnovni podatki o ponudniku storitev spletne trgovine:


Dolgo ime PRS  ACRON trgovsko podjetje d.o.o.
Kratko ime PRS ACRON d.o.o.
Datum vpisa subjekta v sodni register 23.12.1991
Naslov  PAMEČE 167
Pošta 2380 SLOVENJ GRADEC
Matična številka 5561868000
Davčna številka SI 52653749
Davčni zavezanec Da
Pravno organizacijska oblika Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Srg Okrožno sodišče Slovenj Gradec
2010/18466

  • E-pošta: info@officeandmore.si
  • Telefon naročila: 02 620 43 24
officeandmore.si

Poslovni subjekt ACRON d. o. o. spada v procentualno manjšino najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji ter se tako uvršča v najvišji razred AAA. V Sloveniji je v preteklem letu 2017 med vsemi 167.703 registriranimi podjetji, zlato bonitetno odličnost doseglo zgolj 2.648 podjetij. Bisnode je letos četrtič med vsemi gospodarskimi subjekti izluščil zlata bonitetno odlična podjetja (podjetja, ki po novem failure score modelu najvišji razred AAA dosegajo tri leta zaporedoma), med slednje letos spadamo tudi mi.

Gre za prestižno edicijo zlate bonitetne odličnosti in najvišje priznanje, ki jo družba Bisnode AB podeljuje na evropski ravni in se zato podeljuje osebno na sedežu podjetja s strani predstavnikov Bisnode Slovenija.

Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven.

close Moja košarica

New Account Register

Že imate račun?
Prijavite se Ali Ponastavi geslo